Ivo Kouwenhoven (b. 1972), Marjo van der Locht

Blokfluit spelen met Bas en Viola 1

I. Kouwenhoven: Blokfluit spelen met Bas en Viola, Blfl (0)I. Kouwenhoven: Blokfluit spelen met Bas en Viola, Blfl (1)I. Kouwenhoven: Blokfluit spelen met Bas en Viola, Blfl (2)I. Kouwenhoven: Blokfluit spelen met Bas en Viola, Blfl (3)
for:
Recorder
Musical Editions:
Music lesson book, CD (mp3)
Item no.:
776416
Author / Composer:
Level:
very easy
Language:
dutch
Publisher / Producer:
Producer No.:
HIMBENVBLOKFLUIT
ISBN:
9789082678031

Description

Ik ben Blokky de blokfluit en ik help jou om op een leuke, speelse en begrijpelijke manier blokfluit te leren spelen. Dit doe ik samen met Bas & Viola, de twee striphelden die je vast nog wel kent van het stripboek Bas & Viola op zoek naar het geheim van het notenschrift. Hierin helpen de twee vrolijke vriendjes om kinderen op een zeer kindvriendelijke en speelse manier kennis te laten maken met de muziektheorie.

Na het leren van de muziektheorie is het nu tijd voor een stripboek waarin ik kinderen een echt instrument leer bespelen, de blokfluit.

9.05  €
incl. VAT, plus shipping
In stock. Delivery time: 1–3 working days (Germany)
add to watch list
Recently viewed
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 by Stretta Music. Order and buy sheet music online.

Your specialist for all kinds of sheet music. Online shop, sheet music, music scores and play along for download, books, music stands, music stand lights, accessories.