Morty Manus

Basix Gitaar Methode 1

Placeholder image
Para:
Guitarra
Material:
Libro didáctico (con partituras), CD de playback
№ de artículo:
766534
Autor / Compositor:
Idioma:
neerlandés
Editorial / fabricante:
N.º del fabricante:
BP 1677

Descripción

Basix Gitaar Methode deel 1 met cd Alfred heeft alles wat u nodig hebt om te starten met gitaar spelen. De lesmethode van de componisten Ron en Morty Manus biedt een volledige introductie van de gitaar, waarbij u op een leuke en eenvoudige manier gitaar leert spelen. De lesstof bevat de muziektheorie voor beginners. U maakt kennis met verschillende muziekstijlen, zoals blues, rock, jazz, klassiek, country en volksmuziek. Basix Gitaar Methode deel 1 met cd Alfred wordt geleverd met een cd, waar alle liedjes en voorbeelden op staan.

Basix Gitaar Methode deel 1 met cd Alfred is een plezierige lesmethode, omdat de moeilijkheidsgraad niet te snel oploopt en u evengoed voldoende vorderingen maakt. In de uitgave zijn foto’s van beroemde gitaristen toegevoegd, die uw fantasie prikkelen om zelf ook een ster te worden.

Basix Gitaar Methode deel 1 met cd Alfred is onderdeel van een populaire serie gebruiksvriendelijke en educatieve muziekboeken. Alles wat u leert, kunt u direct in de praktijk brengen door de oefeningen mee te spelen met de begeleidings-cd.

16,20  €
Plazo de envío: 5–7 días laborables
añadir a favoritos

Artículos relacionados

Morton Manus_Ron Manus, Basix Gitaar Methode deel, Git (+CD)
Morty Manus

Basix Gitaar Methode 2

Para: Guitarra

Libro didáctico (con partituras), CD de playback

№ de artículo: 767695

17,20  €IVA incl., mas costes de envío
Plazo de envío: 2–4 semanas aprox.
Vistos recientemente
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 por Stretta Music. Ordena y compra partituras online.

Tu especialista en todo tipo de partituras. Tienda online, partituras, descarga de partituras y juegos, libros, atriles, luces de atriles, accesorios.