Liedjes die blijven

Liedjes die blijven, GesKlavGit (0)
pourVoix, piano [guitare]
ÉditionBuch
№ d’article872346
Difficultémoyen
Languenéerlandais
Dimensions 320 pages; 30,5 × 22,9 cm
Date de parution2009
Éditions / ProducteurDe Haske
№ de fabricantDHP 1094406
ISBN9789043128391

Description

Liedjes die blijven is een prachtige verzameling van 166 liedjes en songs uit het heden en verleden voor iedereen in de leeftijd van tien tot honderd jaar. De bundel bevat bekende volksliedjes, evergreens uit film, musical en showbizz en songs uit de wereld van pop en rock. Elk lied is voorzien van akkoorden en een pianobegeleiding. Liedjes die blijven is hiermee een uniek naslagwerk vol met tijdloze, nationale en internationale liedjes. Liedjes die niet zouden mogen ontbreken in uw repertoire. In veel recensies is dit boek al geroemd om zijn diversiteit aan liedjes en gebruiksmogelijkheden. Bovendien is het de bestseller in zijn soort. Kent u dit boek nog niet? Neem danzeker een kijkje op onze website www.dehaske.com voor de complete inhoudsopgave. Want als we dan een citaat mogen noemen uit een recensie: "Snuffelen in de inhoudsopgave is als met je neus tegen de ruit van een snoepwinkel staan!"

42,50  €
Délai de livraison : 5–7 jours ouvrables (Allemagne)
ajouter aux favoris
Vu récemment
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 par Stretta Music. Commandez et achetez des partitions en ligne.

Votre spécialiste pour toutes sortes de partitions. Boutique de partitions en ligne, partitions et karaoké à télécharger, livres, pupitres, lampes de pupitre, accessoires.